EM-uttaksløp mellom (07/04/2018)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Kråkerøy
Organiser: Norsk Orientering; FSK
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 6.29 km
Time: 38:52
Average HR: 166
Maximum HR: 184
EM-uttaksløp mellomdistanse. Hadde mistet all selvtillit som jeg hadde for fem dager siden, og hadde vel ikke helt trua på at dette kunne gå da jeg sto på start. Prøvde å peppe meg opp, men lyktes ikke helt. Hadde som arbeidsoppgaver å løpe med en plan, og jobbe med kompasset.

Førstestrekket gikk bra, men fikk en liten feil på andrepost, og kom på hæla. Bestemte meg etter noen meter for å løpe venstre til tredje, men traff helt forferdelig dårlig med traséene og brukte veldig lang tid på å ta meg opp og ned skrentene, samt klatre over gjerdene. Taper 44 sek på strekket. Deretter noen greie strekk før jeg gjorde en ny feil inn i sjettepost. Skjønte jeg hadde gjort vel mye feil, men hadde ikke på noe vis gitt opp. Fikk til en høvelig bra periode fram til 11. post, men greide ikke å ta med meg de gode tingene jeg gjorde og bruke dette til å bygge meg opp. Håpløs retningsfeil til tolvte, men skjønte jeg var for langt til venstre og hentet meg inn. På trettendepost mistet jeg kartgrepet og klarte ikke å finne strekket jeg skulle løpe, så dro bare ut i sånn ca. den retninga jeg husket at strekket gikk. Endte med å ta med meg omtrent alt som var av stein, og tapte mye tid.

De to første strekkene etter veipassering var bra, men kom deretter på etterskudd etter å ha knølet inn i 18. post. Fjottløping med sviktende plan til 19. post. Fikk ikke noe flyt etter dette, ble bare stress, med større og mindre feil som resultat. Fikk mer og mer vondt i tåa som jeg slo sist lørdag, så greide ikke slippe meg løs løpsteknisk. Følte meg som en idiot der jeg trippet meg ned bakken på vei til sistepost istedenfor å bare slippe på som vanlig.

Trasige saker. Letteste øvelsen å kvalifisere seg på, og så leverer man et slikt løp. Jævlig skuffet over meg selv. Følte de o-tekniske hardøktene jeg har hatt så langt i vår burde tyde på at jeg skulle prestere på et betydelig bedre nivå, men når hodet ikke er i riktig modus så blir det vanskelig.
Show comments (0)
 
EM-uttaksløp mellom (07/04/2018) EM-uttaksløp mellom (07/04/2018)