Stafettintervall Henestangen (11/04/2018)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Henestangen
Organiser: Norsk Orientering
Country: Norge
Distance: 5.62 km
Time: 33:42
Average HR: 162
Maximum HR: 184
Stafettøkt med topp matching. Tre drag à 8-10 min, pauser 3’-3’30’’. Fellesstart og gafling på alle drag. Vi la ned kartene i pausene, så jeg tok visst noen andre sitt kart på drag to. Har tegnet inn mine poster her. Fokus på utgangsretning og memorering av postringene.

Skummel start med løping ned ei isete vesthelling mot førstepost. Ble ikke stort med kartlesing før man kom ned i skogen. Litt nølende til tredjepost, men deretter bra. Tok teten til femte og beholdt den inn.

Andredraget også bra teknisk gjennomført. Ikke helt god retning til ellevte, men ellers bra. Magne hadde kort gafling på fjortende og fikk ei luke som vi andre ikke helt greide å tette. Inn som andremann.

Det siste draget ble jeg litt for hissig og gjorde mange feil. Jeg fikk luke to ganger, men bommet begge gangene, både på 20. og 23. post. Med lang gafling på 25. post hadde jeg ikke sjans på seieren. Men bra avsluttet teknisk. Inn som nummer fire, men to foran hadde feilstemplet på sin 21. post, dermed oppjustert til andreplass, som ga sammenlagtseier på økta ^___^

Mye bra løping, begynner å bli venn med kompasset. Kjente meg ganske bra fysisk, og da synes jeg det blir mye lettere å ta kontroll over egen orientering. Litt udisiplinert på sistedraget, men godt å få slike erfaringer også. Har blitt mildt sagt lite stafettrening siden NM.
Show comments (0)
 
Stafettintervall Henestangen (11/04/2018) Stafettintervall Henestangen (11/04/2018)