Vårsleppet jaktstart (21/04/2018)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Lysøysund
Organiser: Bjugn IL
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 5.67 km
Time: 29:10
Average HR: 164
Maximum HR: 181
Jaktstart med plasserings-utgangspunkt i sprinten. Ti sekunder intervall mellom hver startende. Gikk dermed ut 10 sek bak Ulf (som dessverre fikk utdelt feil kart, og løp dameløypa i stedet…)

Ble et nokså rotete løp teknisk. Fant ikke noe ro, og tok meg ikke tid til å utføre de tekniske oppgavene ordentlig. Startet veldig dårlig med 30-40 sek bom på førstepost. Ble tatt igjen av flere løpere. Jo, som startet på plassen bak meg, lå deretter fremst fram til åttendepost. Jeg tok noen andre trasé/veivalg, men kom meg ikke forbi. Få strekk som kan kalles direkte fulltreffer. Skrantende planer, suboptimale kompasskurser.

Ikke helt oversikt over hva som skjedde bak meg, men det var etter hvert bare Håvard som hang på, men han måtte slippe på tolvtepost. Hadde ikke vært kald nok til å lese inn avslutninga av løypa, så hadde ingen plan for hvordan jeg skulle kvitte meg med Jo. Vi kranglet ved stemplinga på nest siste, og brukte over fem sekunder på å få stemplet. Jeg satte inn en langspurt halvveis mot sistepost og kom meg forbi. Jeg hadde håpet at rykket skulle gi meg så stor avstand at Jo fikk seg en mental knekk og ga opp. Det gjorde han dessverre ikke, og da jeg stivnet med 100 m igjen kom den jæveln og passerte meg 20 m før mål. Faen. Og faen ta deg som sa «hysj» da jeg kom i mål og ropte ut «faen» i frustrasjon over å bli slått. Det må da for faen være lov å ha litt konkurranseinstinkt.

Alt i alt en artig konkurranse selv om jeg ikke gjennomførte slik jeg hadde ønsket. Bra stafettrening. Tror jeg takler det bedre når det blir gafling.
Show comments (1)
 
Vårsleppet jaktstart (21/04/2018) Vårsleppet jaktstart (21/04/2018)