Tio-"medel" pluss litt attåt (27/04/2018)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Granby
Organiser: 10mila + moi
Country: Sverige
Distance: 7.9 km
Time: 64:59
Average HR: 124
Maximum HR: 151
Tiotrening som jeg la på noen ekstra poster til for å få ei 75 min økt. Fortsatt jobbing med kompasset, men ønsket å være mer påpasselig med å visualisere selve postringen på denne økta.

Kjente meg helt lam i kroppen, og skjønte at det kom til å bli ei utfordring å holde konsentrasjonen oppe hele økta med en slik dagsform. Fikk heldigvis de første postene til å sitte bra. En liten sving inn i fjerdeposten for andre gang, men for øvrig tilnærmet feilfritt første 20 min. Sjettepost kom litt bardus på meg, så forsto det ikke først. Åttendepost var også veldig rar. Hadde akkurat kommet over toppen og så lå plutselig posten der. Krevende parti i nord. Siden kartet er gammelt og ganske dårlig kan man ikke tillate seg å miste kartkontakten, for vipps er det plutselig tjue steder hvor du får kartet til å stemme sånn passe, som gjør det veldig vanskelig å lese seg inn.

Gjorde en 20 sek blunder på 13. post, hvor jeg fikk det for meg at skrenten skulle helle mot vest, og dermed fortsatte ut mot kanten av skråninga. Ellers veldig mye bra. Håndterte vekslinga mellom å løpe på retning og plukke detaljer og å ha nøyaktige planer for hvordan ta seg fram i de kuperte områdene.

Mer steinete på vestsida av veien, noe hofta mi ikke var jublende glad for. Holdt i hop det rimelig bra likevel.
Show comments (0)
 
Tio-"medel" pluss litt attåt (27/04/2018) Tio-"medel" pluss litt attåt (27/04/2018)