Vårløpet (06/05/2018)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Remarka
Organiser: Stjørdals-Blink Orientering
Country: Norge
Distance: 6.97 km
Time: 42:03
Average HR: 151
Maximum HR: 170
Tilbake til arenaen og kartet hvor jeg løp mitt første løp som froling for åtte og et halvt å siden : )
Målet, i dag som i går, var å legge ordentlige planer for strekkene før jeg satte i gang.
Løpet startet vel ikke helt optimalt, da jeg ikke var klar over at startpost var på start (rettere sagt forbi startpost). Løp derfor i vei oppover stien, der hvor alle andre hadde løpt, før jeg oppdaget at strekket mitt gikk i en helt annen retning. Tapte overraskende lite. Andrestrekket bra planlagt og gjennomført, tredjestrekket mer usikker på veivalget. Har tapt mye tid. Slepet var ikke bra å løpe på.

Til femte slurvet jeg litt og endte et platå for høyt midtveis. Relokaliserte nokså raskt, så tapte ikke altfor mye tid på det. Sjettestrekket trolig dagens dårligste. Skjenet til venstre to ganger, noe som førte til at jeg fikk både ekstra stigning og ekstra med grønt. Hadde ikke planen klar da jeg startet på strekket, og ble for mye ad hoc.

Deretter en god periode: sjuende-, åttende- og niendestrekket er jeg godt fornøyd med! Bra veivalg, god og kontant gjennomføring. Til tiende var jeg for oppsatt på å løpe samme trasé som jeg løp til andrepost (klarte ikke finne den igjen) framfor å lese kartet og se at det var en naturlig passasje mer rett på. Klokka mi stoppet dessverre da jeg begynte bushinga etter å ha tatt av stien (jeg så ikke at det fortsatte en sti oppe på nesen/kollen siden kartet mitt var litt ødelagt her). Løp derfor hundre meter i tett vegetasjon i stedet for 100 m sti. Var veldig offensiv gjennom det grønne, men har like fullt tapt et halvminutt til Stian på strekket. Vet ikke hvor mye av det som gikk på den siste biten av strekket. Resten av løypa mest løping.

Fint å endelig få en seier i år, men ikke fornøyd med gjennomføringa. For mye slurv den første halvdelen. Kjente meg råtten fysisk, men det var i grunn som ventet.
Show comments (0)
 
Vårløpet (06/05/2018) Vårløpet (06/05/2018)