Pinseløpene på Kongsberg, dag 2 (20/05/2018)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Funkelia
Organiser: Kongsberg OL
Country: Norge
Distance: 8.67 km
Time: 47:09
Average HR: 165
Maximum HR: 175
Pinseløp, dag to. Prøvde å være tøffere med meg selv enn i går når det gjaldt å ha en ordentlig plan for strekkene, og lyktes bedre med det. Dessverre var jeg ikke like god i gjennomføringa i dag, så ble noe mer feil enn i går.

Ble lurt av at man måtte løpe helt feil vei for å løpe helt innom startposten (det var mulighet for å kutte 10-15 m her og få kortere vei til førstepost). Retninga ble derfor helt rar, og jeg fikk ikke kompasset til å ligge i ro. Derfor tenkte jeg at jeg løp sørover på den store stien. Da jeg så kom ut på en ny sti tenkte jeg at jeg måtte rette opp og korrigere til høyre mot posten. Det demret imidlertid da jeg så dammen til venstre for meg. Tullete feil å gjøre, men la det ganske kjapt bak meg.

Valgte ikke helt de beste traséene mot andrepost. Føler dette er en type strekk jeg bør vinne. Bra til tredje, men hadde ikke kontroll til fjerde, og relokaliserte først da jeg passerte vegetasjonsgrensa. Til femtepost prøvde jeg primært å finne traséer som innebar minst mulig lyng. Grovorienterte veldig, men det gikk greit. Litt mye sikksakk siste biten, og syntes posten lå litt rart, bommet 5 sek.

Jeg la en bra plan for sjettestrekket, men slapp litt for mye på før midtveis, og måtte svinge for å unngå stupene. Resten temmelig bra. Sjuende var lett, og gjennomførte bra til åttende. På den siste delen av løypa, dominert av temmelig korte strekk, greide jeg vekselvis å presse bra og slippe på, samt ha en plan for strekkene. Så ikke venstreveivalget til tolvte. Avslutninga viste seg å være akkurat god nok til at jeg kom meg foran Jo i mål. Skulle gjerne hatt litt mer avstand ned til resten av feltet, men at det var betydelig mindre fysisk krevende i dag gjorde nok at det ble litt tettere.
Show comments (0)
 
Pinseløpene på Kongsberg, dag 2 (20/05/2018) Pinseløpene på Kongsberg, dag 2 (20/05/2018)