Pinseløpene på Kongsberg, dag 3 (21/05/2018)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Storåsen
Organiser: Kongsberg OL
Country: Norge
Discipline: Kortdistanse
Distance: 4.31 km
Time: 22:09
Average HR: 167
Maximum HR: 181
Veldig motivert for en kortdistanse. Trenger å øve på å mestre den stressfølelsen man får ved korte løp med intensiv orientering og lite rom for feil. Prøvde å være påpasselig med å opprettholde bra kartlesingshyppighet. Merket at det er noe som det til tider har skortet på de tidligere dagene.

Startpost på start, noe jeg er veldig lite glad i. Taklet det bra denne gangen, og tapte bare ett sekund til førstepost. De tre første strekkene gikk bra, jeg greide å skimte skjermene tidlig ved å bruke blikket aktivt. Til fjerdepost traff jeg ikke den utydlige stien som leder inn i posten, og tapte 10 sek. Mange som har gjort samme feil.

Etter dette ble det mer fysisk, med enklere orientering og svært høy fart. Trengte nok bakken opp til femtepost på å få kroppen ordentlig i gang. Kjentes litt seigt oppover, men bra fart på flatene. Dagens eneste postbom kom på niendepost, hvor jeg gjorde en parallellfeil av stiene og begynte å lete i søkket i den østre ringkanten. Tapte 15 sek på denne.

Etter dette gjaldt det bare å presse hardt og unngå å gjøre feil på grunn av at man blir sliten og dum. Var flink til å opprettholde hyppigheten på kartlesinga, og unngikk å tabbe meg ut. Avgjorde egentlig løpet fra niendepost og inn. Fornøyd med løpet og løpshelga som helhet. Unngikk dårlige løp og kunne cashe inn en svær fruktkurv alle dager ^___^
Show comments (0)
 
Pinseløpene på Kongsberg, dag 3 (21/05/2018) Pinseløpene på Kongsberg, dag 3 (21/05/2018)