Freidigstafetten (26/05/2018)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Bymarka Nord
Organiser: Freidig
Country: Norge
Discipline: Stafett
Leg: 2. etappe
Distance: 5.31 km
Time: 29:28
Average HR: 167
Maximum HR: 189
79. utgave av Freidigstafetten. Vi hadde fått forfall fra brannslukker Jørgen på tredjelaget, så jeg flyttet meg selv opp på andreetappen i stedet for siste. Etter torsdagens blemmer tenkte jeg å være påpasselig med å bruke kompasset ofte nok for å unngå å gjøre idiotfeil. Men på vei langs stien til førstepost ville bare kompasset vise 30 grader feil, så etter dette turte jeg ikke stole på det.

Bra de to første postene, men dårlig retning og dårlig trasé til tredjepost. Valgte rett på til femte, enset ikke alternativet rundt venstre, men tviler på at det er bedre. Fem sek bom på sjette, synes det grønne området var større. Ikke på forskudd, så litt dårlig retning ut av posten også.

Deretter en bra periode fram til 12. post, hvor jeg tok igjen Rasmus. Mistet brikken på vei ned bakken ut av posten, og måtte snu og hente den igjen. Ble litt stressa og løp i overfart gjennom en masse grønt uten å klare å komme på forskudd med kartlesinga. Mistet retninga da jeg skulle krysse den store bekken, og måtte stoppe opp og sjekke kompasset en gang før jeg innså feilen. 10 sek tapt. Etter dette ei bra avslutning foruten 10 sek bom på 16. post. Undervurderte den nok litt.

Ganske bra løp fra mi side. Kunne veksle over til Gunnar i tet, som sikret oss en tredjeplass og status som beste Frol-lag i mål. For øvrig en personlig seier å komme seg under seks på kilometeren ; )
Show comments (0)
 
Freidigstafetten (26/05/2018) Freidigstafetten (26/05/2018)