O-intervall Reinfjellia (12/06/2018)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Reinfjellia
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 8.33 km
Time: 49:42
Average HR: 151
Maximum HR: 171
Tekniske o-intervaller i Reinfjellia. Skulle jobbe med å komme meg på forskudd. Hadde lagt startene på hvert drag på veldig enkle detaljer slik at jeg slapp å lese kart i pausene. Startene på intervallene minnet dermed mye mer om den vanlige startopplevelsen man får i konkurranse. Måtte bruke tid på finne hvor jeg var på kartet, og fikk gjerne litt skeive utganger før jeg fant ut av det hele. Bra, slik bør jeg absolutt legge o-intervaller heretter!

Teknisk var ikke gjennomføringa helt bra i dag. Ble litt mye stress og lite kompassbruk. Var ganske kvikk i hodet og la planer raskt, men litt slurvete gjennomføring til tider. Til andrepost bestemte jeg meg for å løpe til høyre for det siste vannet, og tenkte følgelig at jeg burde begynne å vike til høyre fra streken tidlig. Jeg glemte imidlertid at det kom et vann til FØR det. Det endte med at jeg måtte løpe til høyre for dette også, noe som ble i overkant langt. Fraværende kompassbruk førte til at jeg løp unødvendig langt mellom de to vannene i tillegg.

Noe nøling inn i et par poster hvor jeg ikke får kartet til å stemme helt (4. og 20. post). Ganske kontant inn og ut av de andre postene, med unntak av 19. og 23. post, hvor det var nokså krevende å lokalisere postdetaljene nøyaktig. Men er sikker på at jeg traff. Til 25. post greide jeg ikke lese kartet når så mange detaljer var dekket av den violette streken, så ga bort 10 sek på å stoppe opp og hente meg inn.

Ikke like bra dagsform som på de siste høyøktene, men ikke faen om de pulsdataene stemmer. I følge klokka har jeg hatt nesten identisk puls i pausene som under intervallene...
Show comments (0)
 
O-intervall Reinfjellia (12/06/2018) O-intervall Reinfjellia (12/06/2018)