Stafettintervall (14/06/2018)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Santaveräjä
Organiser: Lahden Suunnistajat -37, Hollolan Urheiljat -46
Country: Finland
Distance: 8.27 km
Time: 50:11
Average HR: 166
Maximum HR: 186
Tre o-intervaller i et tidvis svært kupert terreng. Første og siste hardøkt i relevant terreng før Jukola, ville få mest mulig ut av den. Retningsløping det viktigste momentet.

Startet greit helt til jeg skulle inn i førsteposten. Fant ikke noe flagg, surret att og fram før jeg fant en annen post, fortsatte og kom feil mot andrepost. Dro tilbake og fant ikke noe post der den skulle være, ga opp og tok resten av løypa. I ettertid er jeg ikke helt sikker på om jeg faktisk var på førsteposten, GPS-en på klokka mi er så dårlig at det er umulig å si.

Kort pause før andredraget. Fikk det til å sitte klart bedre. Nøling mot starttrekanten, ellers feilfritt. Gikk ut 20 sek bak Ulf og Jo på sistedraget. Det første strekket gikk bra, men inn mot 11. posten var jeg unøyaktig og havnet nedi feil fordypning. 20-30 sek bom. Jo like foran meg på posten, før vi skiltes i gaflingene igjen. Tror mitt veivalg til 13. post var bra.

En del ting å rette på. Har ikke råd til retningsmisser slik som inn i 11. post og bør unngå å ta så mye høyde som jeg gjorde på det første draget. I tillegg til stigninga er det dårlig løpbarhet nedi dødisgropene, spesielt i skråningene.
Show comments (0)
 
Stafettintervall (14/06/2018) Stafettintervall (14/06/2018)