Uttaksløp stafett (04/07/2018)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Ratnieki
Organiser: Norsk Orientering
Country: Latvia
Distance: 6.07 km
Time: 41:16
Average HR: 163
Maximum HR: 182
Uttaksløp stafett, dessverre kun Eskil, Olav, Gaute og meg på start. De to førstnevnte gikk ut med 30 sek luke på førstedraget, mens jeg og Gaute gikk ut med 30 sek på det andre. Litt spent ettersom det er ei uke siden forrige hardøkt løping, og jeg ikke er helt komfortabel med tåa mi ennå. Teknisk var oppgaven å være nøyaktig.

Den første delen av det første draget lå jeg bare bak Gaute. Hadde god kontroll, men tempoet var såpass høyt at jeg ikke hadde noe behov for å løpe forbi. Mot fjerde skilte vi lag trasémessig (veldig mye mer vindfall enn hva som framgår av kartet), og jeg tapte et tjuetalls sekunder. Jeg ble alene og så ikke noe til noen andre løpere resten av draget. Ok minus gjennomført. Mange dårlige trasévalg, satte meg mye fast i vindfall. Gikk stadig tyngre fysisk, helt gåen da jeg stemplet på mål, minuttet bak Eskil og 45 sek bak Gaute.

Det andre draget gikk rett ut i et hav av vindfall, synes det var evig langt til åttendeposten. Skjenet ut på retninga til niende og tapte 10 sek. Planla først å løpe venstre til 11. post, men kom så på at det var så vanvittig mye vindfall langs bekken, så korrigerte og løp høvelig rett på. Burde løpt enda mer direkte under streken. Gaute fikk luke, og jeg ble tatt igjen av Olav og Eskil. Løp fremst av oss mot 13. post, og øynet det jeg tolket som et grøntområde, og lette på baksiden av dette. Her var det ingenting, og jeg skjønte ikke en dritt før Eskil fant posten på stikk motsatt side av grøntfeltet. Ble hengende bak i snora de neste strekkene, og hadde ikke noe å by på i kampen om å vinne draget. Måtte snu og stemple to ganger på sistepost.

Alt i alt sånn tålelig grei gjennomføring teknisk, men fikk aldri noen godfølelse. Også en ekkel følelse å kjenne at jeg var svakest fysisk, og sleit med å henge med på tempoet til de andre. Ellers litt frustrert over at kartet stemte så dårlig, synes det ble litt bingo til tider.
Show comments (0)
 
Uttaksløp stafett (04/07/2018) Uttaksløp stafett (04/07/2018)