Uttaksløp mellomdistanse (07/07/2018)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Skaļupes
Organiser: WOC 2018
Country: Latvia
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 6.93 km
Time: 40:56
Selv når jeg skriver dette noen dager i ettertid forstår jeg ikke helt hva som skjedde her. Etter at teknikken satt veldig bra på de to siste øktene i forkant burde selvtilliten og fokuset vært på plass. Joda, jeg var litt usikker på fysikken, men jeg trodde jeg hadde greid å overbevise meg selv om at den var god nok, og at individuell start ville være til min fordel kontra o-intervaller. Terrenget var som forventet, og kartet stemte nokså bra. Ting burde ligge til rette for nok et stabilt, godt løp, på nivå med det jeg har prestert de siste to månedene. Når kun seks av seksten strekk kan kalles godkjent, og jeg går på to gigantbommer, så er det åpenbart at noe i topplokket ikke har fungert som det pleier. Følelsen jeg hadde uti løypa, i det hele tatt hele dagen, var den av å ikke kjenne meg igjen i min egen kropp og hode. Jeg agerte ikke slik jeg pleier, og jeg greide aldri å snu trenden etter bommen på førstepost.

Feilene bare fulgte: dårlig trasé til andrepost, samt holdt på å løpe forbi posten uten å se den. Helt på styr retning ut av tredjepost. Parallellfeil til femtepost. Dårlig veivalg og gjennomføring til åttende. Dårlig veivalg til tiende. Gigantfeil både på strekket til 11. posten, samt på selve posten. Dårlig inn i 14. post. Full panikk på 15. post, og horribel kompasskurs til sistepost.

Veldig skuffet etterpå. Først fordi jeg løp så utrolig dårlig, deretter fordi jeg innså at man kunne ha spasert seg inn til VM-plass i dag, så dårlig som alle bortsett fra Olav løp.
Show comments (0)
 
Uttaksløp mellomdistanse (07/07/2018) Uttaksløp mellomdistanse (07/07/2018)