Statussjekk (19/08/2018)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Nevernes
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 7.78 km
Time: 52:24
Average HR: 164
Maximum HR: 174
Skal det være noe håp om å rekke WC i månedsskiftet må jeg rett og slett begynne å løpe hardøkter o-teknikk igjen, samme hvor ukomfortabelt og risikabelt det føles. Valgte i det miste et terreng med skånsom bunn, lite skråli og stein.

Løp ei økt som opprinnelig var tenkt som rolig økt, og hadde derfor benyttet med av partier jeg ikke har vært i tidligere (dvs. etter KM 2003 elns). Inn mot andrepost viste det seg at hele området var hogd og delvis planert, så det var helt håpløst å skulle gjette seg fram til hvor detaljen en gang var. Valgte derfor å heller bare komme meg inn på streken mot tredjepost. Etter dette synes jeg det satt temmelig bra forholdene tatt i betraktning fram til niendepost, hvor jeg ikke hadde lest postringen nøyaktig nok og måtte nedi et søkk nedenfor bare for å sjekke at jeg var riktig. Deretter bra fram til sommerfuglen, hvor det ble masse, masse rot. Det var forferdelig diffust, og jeg vet ærlig talt ikke om jeg greide å finne detaljen som skulle være boet en eneste av de tre gangene jeg var der. Mot 13. post svikter kompassarbeidet fullstendig, og mot 19. post fikk jeg det for meg at jeg skulle sum nedover på strekket.

Ga meg på 21. post da jeg hadde løpt lenge nok, og ikke ville provosere skadene mine unødig mye. Kneet gikk det bra med, tåa også bra inntil jeg snublet på slutten. Vrista var nok den som responderte dårligst, men gikk også an å løpe med, i alle fall i så skånsomt terreng.

Til tross for mye bomming på slutten, et klart steg i riktig retning. Kanskje det kan bli noe ut av denne høstsesongen likevel : )
Show comments (0)
 
Statussjekk (19/08/2018) Statussjekk (19/08/2018)