Korte & lange strekk (23/08/2018)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Nevernes
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 11.3 km
Time: 68:17
Average HR: 163
Maximum HR: 179
Høyøkt med veksling mellom korte og lange strekk. Ønsket å få opp frekvensen på kartlesinga og kompassbruken. Løp på 1 : 15 000, så det var til tider vanskelig å lese og få skikkelig flyt på de korte strekkene.

Helt klart mye bedre gjennomføring enn da jeg løp her på søndag. Vrista var mye bedre, slik at jeg i de finere partiene ikke trengte å tenke på det i hele tatt, og kun hadde kart og terreng å fokusere på. Greide å få en mye høyere frekvens på kartlesinga, og brukte kompasset bra med unntak av to glipper (27. og 32. post). Er mye morsommere å løpe når kroppen fungerer noenlunde, og da blir det også enklere å være konsentrert om o-teknikken. Fortsatt for forsiktig der det er høyt gress og jeg ikke ser bakken, men det kommer seg.

6’30’’/km på løypa, nesten 40 sek tregere per km enn jeg hadde på en mellomdistanse her i starten av juni. Da var imidlertid løypa raskere, undervegetasjonen ikke ordentlig sprunget ut, og terrenget mye tørrere enn i dag. Likevel, jeg er nok et godt stykke unna det nivået jeg var på da, men jeg får bare bygge på den gode progresjonen jeg har hatt den siste uka og så blir det som det blir.
Show comments (2)
 
Korte & lange strekk (23/08/2018) Korte & lange strekk (23/08/2018)