Norwegian Spring - solrenningen (07/04/2019)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Hornnes
Organiser: Sarpsborg OL
Country: Norge
Discipline: Langdistanse
Distance: 15.15 km
Time: 78:04
Average HR: 160
Maximum HR: 190
Hadde i dag som mål at jeg skulle ta meg tid til å legge en ordentlig plan for strekkene, og være fullt påskrudd ved nøkkelpunkter underveis.

Et klart steg i riktig retnings sammenlignet med gårdagen. Greier å være mer nøyaktig og gjennomført i det jeg gjør. Synes også jeg var ganske flink til å utnytte dødpartier til å lese videre i løypa. Veivalget mitt til 15. post var nok et av mine beste valg i løpet i så måte. Traff bedre på trasévalg i skogen i dag, men noe skyldes sikkert at jeg startet seint. Når det er sagt synes jeg ikke det var noe særlig tråkk å snakke om, annet enn ut av poster.

Samtidig er det flere ganger hvor jeg blir for unøyaktig og gjør feil underveis på strekkene. Eneste postbommen å snakke om er åttendepost. Til ellevte er jeg for unøyaktig med retninga, og må nøle og stoppe opp for å hente meg inn. Mot 13. post lar jeg meg påvirke av en annen løper, og til 21. ser jeg faen ikke på kompasset engang, jeg vil bare komme meg gjennom det grønnhelvetet. Gikk halvannet minutt her. På det siste langstrekket var planen god, men sliten som jeg begynte å bli i både hode og kropp, gikk det i surr med stiene, og jeg tapte derfor en del på gjennomføringa. Klarte til og med nesten å bomme på 25. post. Måtte stoppe opp og lese meg inn. Tydelig både fra i går og i dag at jeg sliter med basal planorientering med ledelinjer.

Overraskende å komme i mål og ikke være lenger bak enn jeg var. Har faktisk en rekke bestetider på strekk også. Det var ei hyggelig tilbakemelding å få.
Show comments (6)
 
Norwegian Spring - solrenningen (07/04/2019) Norwegian Spring - solrenningen (07/04/2019)