Postplukk Olaåsen (09/04/2019)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Olaåsen
Organiser: Norsk Orientering
Country: Norge
Distance: 8.12 km
Time: 53:26
Average HR: 154
Maximum HR: 182
Skulle jobbe med å være på forskudd i orienteringa. Løp de første ti postene rolig, partiet 10.-37. post temmelig hardt.

Fikk ei haltende innledning, med tidstap på tre av de fire første postene. Ble overrasket over hvor tett det grønne var. Kom så litt bedre inn i det, men da jeg skrudde opp tempoet ble det igjen vanskelig å henge med på kartet. Mange strekk med manglende/unøyaktig plan, noen dårlige retninger og mye dårlige trasévalg. Store tidstap på 15. og 34. post. Til 15. post trodde jeg at det skulle være en post i det lille hjelpesøkket som jeg først dro til. Den sirkellignende formen på stupet og høydekurvene lenger vest gjorde at jeg trodde det var en postsirkel her. I og for seg en kjemperar feil å gjøre. Men enda merkeligere var det at hjernen min ikke greide å være konsekvent her heller. Den vekslet nemlig ved ca annethvert kartblikk mellom å tro at det fantes en «ekstra postsirkel» jeg skulle innom, og å (korrekt) tro at jeg skulle direkte til 15. post. Jeg hadde altså to viljer som ville i hver sin retning. Utrolig forvirrende, og det tok meg en del tid å forstå hva i all verden jeg egentlig holdt på med.

Tung følelse fysisk i dag, og lite å si seg fornøyd med teknisk. Må vel konkludere med at jeg ikke har taket på dette. Må trene mer postplukk framover skal jeg ha noe håp om å hevde meg på mellomdistanse.
Show comments (0)
 
Postplukk Olaåsen (09/04/2019) Postplukk Olaåsen (09/04/2019)