Rolig o-intervall (11/04/2019)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Rudskogen
Organiser: Norsk Orientering
Country: Norge
Distance: 10.33 km
Time: 80:23
Average HR: 135
Maximum HR: 172
Mitt første besøk med dette terrenget. Skulle løpe halvannen time, så startet med ei postplukk-sløyfe jeg hadde tegnet inn selv. Jobbet med å planlegge strekk i forkant. Greier ikke å ha fullstendige planer for så lange strekk som det er mange av på denne løypa, men greier å ha en grov plan, og fyller inn etter hvert. Tror jeg var rimelig flink til å finne gode traséer og utnytte toppene framfor flater og søkk, hvor det er mye lyng og kratt. Noe helt annet enn Akselås, dette.

Diffust og vanskelig å ta ut distinkte detaljer, både på kartet og i terrenget, enkelte steder. Synes eksempelvis siste del av niendestrekket er jævla vanskelig. Virket helt tilfeldig hvilke høydeformasjoner som var på kartet og ikke. Glad jeg så båndet på 30-40 m avstand. Andrepost også diffus. Fikk ikke de detaljene jeg hadde ønsket, og gikk på en bom.

Flau MP på niendepost på postplukksløyfa. For resten av løypa hadde jeg bra flyt og kontroll lenge, men med bom på 15. post greide jeg ikke å holde det i hop hele veien inn. Burde tatt posten nedenfra. Bør vite at lysegrønn granskog i slike sadeler som regel har bra løpbarhet og sikt, i det minste når det er Treekrem som er karttegner. Båndet på 16. post er jeg ganske sikker på at hang feil.
Show comments (0)
 
Rolig o-intervall (11/04/2019) Rolig o-intervall (11/04/2019)