Lørdagskjappen (13/04/2019)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Trollhetta
Organiser: OK Moss
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Siden klokka mi plutselig fant ut at den uoppfordret skulle slette tre måneder med trening, har jeg ikke noen GPS-fil å vise til. Så har tegnet inn i paint.

Jeg ønsket å bygge på den o-tekniske jobben jeg har gjort de siste øktene, være i forkant og visualisere strekkene. Ble nokså overrasket over langstrekk til førstepost, så kom litt på hæla allerede fra start. Ville på sørsida av kollen midtveis, men hadde ikke planen klar for neste bit, så valgte en knotete og unødvendig lang trasé. Litt skeiv inn i andrepost også. Kom først ordentlig på forskudd på tredjepost.

Mot femte fulgte jeg for slavisk tråkkene gjennom det grønne, og enset ikke at jeg passerte stien. Forsto nokså raskt jeg var for høyt, men klarte ikke lese meg inn nøyaktig. Røk et halvminutt her. Allerede her er jeg 1’16’’ bak Olav.

Er offensiv de neste strekkene, men ikke helt på forskudd. Gjennomførte niendestrekket bra, men greide å løpe forbi posten, og legger igjen 10 sek. Deretter noen enklere strekk som jeg løste bra, bortsett fra en idiotisk inngang til 12. post. Det halvlange strekket til 13. post er jeg godt fornøyd med. Litt skuffende å bare ha åttende beste tid, men er bare 9 sek bak strekkvinner. Offensiv de neste postene også. Greier å forenkle bra, og dermed holde høy fart.

Greide å rote bort en sjetteplass ved å aldri klare å ordentlig bestemme meg for veivalget til nest siste. Når jeg først løper høyre burde jeg ha løpt på stien, og ikke i den bratteste skrålia. Tapte hele 20 sek her.

Greide ikke å overføre det jeg gjør på rolige økter til løping i konkurransefart. Behøver rett og slett mer trening skal jeg få dette til. I tillegg helt enkelt for mye tidstap totalt til at jeg kan si meg fornøyd. Men det er absolutt gode tendenser. Jeg tør og evner å være mye mer offensiv enn jeg var under WC prolog i fjor på nabokartet, hvor jeg ble utklasset. Fysikken og det løpstekniske sitter også mye bedre enn det gjorde under mellomdistansen sist helg. Kjente meg helt jævlig da jeg startet å varme opp, men det var høvelig greit da jeg startet å springe hardt.
Show comments (0)
 
Lørdagskjappen (13/04/2019) Lørdagskjappen (13/04/2019)