Byastafetten (25/05/2019)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Semsmarka
Organiser: Steinkjer OK
Country: Norge
Discipline: Stafett
Leg: 1. etp
Distance: 4.76 km
Time: 25:26
Average HR: 149
Maximum HR: 171
Gira på å løpe stafett igjen etter misæren på tio. Fikk løpe førsteetappe. Spent på hvordan foten kom til å kjennes ut, samt helt hvilket terreng som ventet. Kjørte eget veivalg til førstepost, men kom inn mot posten sammen med Ulf og Lars, som hadde løpt langs bekken. Hadde ingen ordentlig plan for hvordan jeg skulle ta posten, og da den ikke dukket opp var jeg nokså rådvill. Fant etter hvert den andre gaflinga, men det hjalp meg ikke stort. Måtte ut til hogstfeltet for å hente meg inn. 2’20’’ gikk tapt her.

Etter en sånn bom (i et slikt løp) fungerer nå engang hjernen min slik at det går en faen i meg, og jeg løper i overfart. Det pleier jo ikke å fungere noe særlig bra, og det gjorde det ikke i dag heller. Ble bare mer og mer rasende for hver bom jeg gjorde. Takler normalt dette bedre når det er viktige løp, men i dag var ikke konsekvensene så store (i og med at laget vårt til slutt likevel), og jeg hadde bare lyst til å springe fort og gruse resten av feltet.

3’30’’ tidstap totalt på 25 minutters løping. Det tror jeg det er ei stund siden jeg var oppi sist. På tide å skru av juniorløpinga og være mer avbalansert og smart de neste hardøktene. Dagens positive tilbakemeldinger var at beina hadde litt punch igjen, samt at foten var bedre enn under samlinga.
Show comments (0)
 
Byastafetten (25/05/2019) Byastafetten (25/05/2019)