Mellomdistanse Trolla (13/05/2019)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Trolla
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 6.87 km
Time: 49:00
Average HR: 151
Maximum HR: 179
Vet ikke helt hva jeg tenkte da jeg la denne løypa som en mellomdistanse, men jeg overvurderte åpenbart mine egne evner, for noe mellomdistanse-løpstid ble det i alle fall ikke. Vinterføre i skogen, med en del nysnø i øvre deler av terrenget. Jobbet med å være på forskudd, men fant det nærmest umulig så intensiv som orienteringa er, samtidig som underlaget er så krevende og gir lite tid til kartlesing.

Ingen god flyt de første fem postene, men først på sjettestrekket begynner jeg å drite meg ut. Er for slurvete både i utgangen og når jeg skal ta av veien. Bommer også et halvminutt inne i ringen ved at jeg ikke klarer å se selve gropa enda jeg passerer den flere ganger. Flere dårlige strekk følger. Kombinert med skikkelig tunge bein gjør det at det blir mye negative og ukonstruktive tanker. Den retningsfeilen ut av 13. post skal ikke være mulig å gjøre.

Av positive ting kan nevnes en god periode mellom 10.-13. post og ok løping fra 14. post og inn. Uvant å løpe høyøkt uten postmarkeringer. Har blitt for godt vant…
Show comments (0)
 
Mellomdistanse Trolla (13/05/2019) Mellomdistanse Trolla (13/05/2019)