KM stafett (02/06/2019)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Jamtkneppet
Organiser: Frol IL
Country: Norge
Discipline: Stafett
Leg: 2. etp.
Distance: 6.81 km
Time: 37:06
Average HR: 160
Maximum HR: 183
Vi burde jo strengt tatt diskes i og med at jeg har resynfart kartet vest for veien, men meldte meg på i håp om få ei skikkelig tøff hardøkt og bra stafettrening. Ble satt opp på andreetappen, men ettersom Stian knuste feltet fullstendig på førsteetappe ble det dessverre ei ensom reise for min del.

Prøvde å være på forskudd og bruke kompasset mer aktivt enn i går, men stoler ikke helt på det ennå, så ble bare sånn halvveis. Finnes noen veivalgsstrekk før runding, men nokså enkle strekk og poster. Den tekniske biten av løypa var siste halvdel. Et brutalt sjuendestrekk, men samtidig kanskje det strekket jeg gjennomførte best på hele løypa. Kjentes veldig bortkastet å bare løpe rett ned igjen til åttende.

Vet ikke helt hvorfor, men etter dette begynte jeg å slurve, og gjorde flere småfeil, samt én større (20 sek) på tiendepost. Kjente meg tung i beina og sliten i hodet, og kom på etterskudd i orienteringa. Derav noen dårlige veivalg og traséer mot slutten av løpet. Kunne veksle over til Ulf med en fem minutters ledelse, noe som var nok til at vi slo NTNUI til slutt.

Rimelig grei prestasjon teknisk og mentalt. Ikke helt der jeg vil være fysisk, men håper det kommer etter noen roligere dager.
Show comments (0)
 
KM stafett (02/06/2019) KM stafett (02/06/2019)