WC #1 mellomdistanse (08/06/2019)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Tervalampi
Organiser: Helsingin Suunnistajat
Country: Finland
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 6.79 km
Time: 40:29
Average HR: 166
Maximum HR: 187
Artig at mitt dårligste løp siden jeg ble senior skulle komme på verdenscup, og hvor løpet attpåtil var utgangspunkt for jaktstart dagen etterpå.

Ting starter jo høvelig greit. Fram til tredjepost er det ikke så ille, selv om jeg legger igjen tid på dårlige veivalg og traséer. Ut av tredje tror jeg ikke jeg kan ha brukt kompasset, og jeg får dermed ikke med meg detaljene jeg ønsker. Ser en stein like etter jeg passerer stien, og tror jeg er havnet til høyre for streken. Jeg «korrigerer» (igjen uten å se på kompasset) og ender opp i et steinete område med en del vindfall. Får i grunn aldri panikk, jeg bare skjønner ikke en dritt. Omsider innser jeg at skråningen nedenfor meg var i drøyeste laget bratt og lang, så ut ifra eliminasjonsmetoden slår det meg sånn cirka hvor jeg må være.

Mister litt motivasjonen etter dette. Gir ikke opp, men klarer ikke å mobilisere mental energi til å gjøre en ordentlig o-teknisk jobb. Stort sett tidstap på samtlige strekk etter dette. Treige bein i tillegg, om ikke like ille som i går. Kan utvilsomt se det komiske i bommen på fjerdepost, men ellers var løpet bare trasig. Må innrømme jeg slett ikke var forberedt på ei slik løype. Jeg hadde heldigvis teipet venstrefoten min slik at jeg skulle unngå nye mottråkk, og det hjalp veldig sammenlignet med de forrige dagene. Tross dette greide jeg å trå det opp igjen inn i 14. post..
Show comments (0)
 
WC #1 mellomdistanse (08/06/2019) WC #1 mellomdistanse (08/06/2019)