Gaflet fellesstart Kaukavuori (13/06/2019)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Kaukavuori
Organiser: SK Kangasala
Country: Finland
Distance: 7.08 km
Time: 37:04
Average HR: 160
Maximum HR: 179
Fellesstart med gafling sammen med Jo, Stian, Jonas, Vegard, Tobias og Wojciech Kowalski. Planen var å løpe med en plan, og bruke kompasset godt. Håpet at noen andre kunne ta seg av drajobben, ville teste om jeg greide å være offensiv og trygg i orienteringa selv om jeg ikke lå i tet.

Stian og Jo satte i alle fall ut i et voldsomt tempo fra start, og jeg måtte pent legge meg litt bak. Jeg hadde heldigvis den enkle gaflinga, så behøvde ikke ha full kartkontakt. Ut av posten tok jeg imidlertid ikke ut en skikkelig kompasskurs, og kom ut skeivt. Passerte en nese med en stein på, og tenkte jeg kanskje er nord for streken, på tellekurven. Dette inntrykket ble forsterket av at alle foran meg fortsatte i samme retning som meg. Vi kom jo samtlige helt feil, og jeg hadde vanskelig for å innse at vi alle kunne ha misset så totalt på retninga. Derfor brukte jeg unormalt lang tid på å lese meg inn. La vel igjen 1’15’’ her.

Etter dette var det bedre. Lå litt bak Stian og Kowalski de neste strekkene, men tok kontroll over egen orientering. Tok teten ut av sjettepost da Stian fikk en rolig hjerteflimmer og la seg bak og chillet litt. Ganske bra retningsløping de neste lange strekkene. Nokså diffust og krevende 8.-12. post. Fornøyd med at jeg unngikk særlig tidstap. Flink med retninga de siste strekkene, men ikke helt på forskudd med planene.

Mye som er bra, og kan bygges videre på, men slike feil som andreposten MÅ lukes bort. Beina var tunge, men det var i grunn som ventet. 34 blank hadde vært et godt løp.
Show comments (1)
 
Gaflet fellesstart Kaukavuori (13/06/2019) Gaflet fellesstart Kaukavuori (13/06/2019)