Forlenget mellomdistanse elns (19/06/2019)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Svestadtjern
Organiser: Norsk Orientering
Country: Norge
Distance: 7.68 km
Time: 47:02
Average HR: 157
Maximum HR: 172
Løp ei løype fra forrige åpne landslagssamling som jeg ikke fikk vært med på. Høyøkt. Ingen merkebånd ute. Hadde som mål å aldri dra av gårde uten noen plan. Ingen plan  stans!

Startet ikke noe særlig bra til førstepost. Følte jeg løp en utrolig dårlig trase igjennom det mest steinete og einerkrattete området på hele kartet. Nølte inne i ringen også. Mer stein til andrepost, var veldig forsiktig for å ikke få noe mottråkk. Synes ikke kartet stemte veldig bra inne i ringen.

Etter dette ble det mer flyt i orienteringa, og mulig å strekke ut beina litt mer. Fortsatt ukomfortabel med den høye lyngen som gjør at man ikke riktig ser underlaget. Dårlig første halvdel av sjettestrekket, og ca 30 sek bom på sjuendeposten. Var redd for å komme for høyt.

Bedre t.o.m. 12. post igjen. Tror nok ikke veivalget til 13. post var det beste. Krevende avslutning på løypa, særlig uten postmarkeringer. Unngikk større tidstap, men noe nøling inne i ringen noen steder.

Bra fornøyd med at jeg greide å holde meg til planen, å ha en plan. Var disiplinert nok til at jeg ikke forlot posten før den var på plass. Valgene jeg gjorde var også for det meste gode, men for mye tidstap inn mot postene til å være fornøyd. Savnet også en hel del råskap i terrenget, samt futt i beina. Kult terreng og bra løype!
Show comments (1)
 
Forlenget mellomdistanse elns (19/06/2019) Forlenget mellomdistanse elns (19/06/2019)