O-intervaller Henriksåsen (13/07/2019)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Henriksåsen
Organiser: Helen Palmer
Country: Norge
Distance: 7.88 km
Time: 43:06
Average HR: 154
Maximum HR: 182
Ville ha ei hardøkt med postmarkering, så løp denne Heimdal-økta. Startet alle dragene med ca. to min motbakkeløping, og løp deretter fort nedover. To ekstra rene motbakkedrag på 4 og 5 min før de to siste o-intervallene (pluss ett til slutt).

Det tekniske fokuset var på å sette retninga ut av postene. Siden det var bare korte strekk, og terrenget ikke er spesielt komplekst anså jeg det som det mest sentrale. Synes det første draget var det mest krevende teknisk. En del grønt som reduserte løpbarhet og sikt, og gjorde det vanskelig å løpe beint. Syntes andreposten hang litt langt ned, så stemplet der jeg mente den burde være. På fjerde fant jeg ikke noen post, men visste jeg måtte være rett så fortsatte bare. Ikke helt fornøyd med femte- og sjettestreket.

Drag to satt nokså bra. Litt nøling inn mot 11. post, hvor jeg ikke hadde fanget opp at jeg skulle passere en sti. Inn i 15. post stoppet jeg først i ei anna lysning som ikke var på kartet.

Det siste draget var det enkleste. Til tider altfor god sikt, så kunne bare beine av gårde. Kartet var rart på 21. post. Der posten burde vært var det et avlagt høydepunkt, nærmest en jordvoll. Posten hang på ei lita tue lenger sørvest. Dro innom begge for å vite at jeg hadde vært riktig. Bra at Byåsen har laget nytt kart over området, og helt klart ei stor forbedring fra det gamle, men synes generelt kurvene var i overkant laserimport-aktige.
Show comments (0)
 
O-intervaller Henriksåsen (13/07/2019) O-intervaller Henriksåsen (13/07/2019)