Mellomdistanse Våler Varde (16/07/2019)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Våler Varde
Organiser: Norsk Orientering
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 6.85 km
Time: 40:34
Average HR: 164
Maximum HR: 187
Mellomdistanse høyøkt. Falt tilbake til gamle synder ved å løpe planløst av gårde. Var så godt som aldri på forskudd i løpet av hele løypa, men følte at jeg bare måtte sette i vei. Dette førte til mange større og mindre feil. Forferdelig forsiktig i terrenget, så sliter med å få lest nok kart. Føler meg på defensiven, hele tiden i kamp mot terrenget. Det kan man ikke være skal det gå fort her.

På etterskudd de to første strekkene, derav noe nøling og dårlige traséer. Mistet helt kontrollen mot tredjepost, og tapte 1’15’’ på strekket. Løp rimelig greit fra femte til 12. post, selv om det er ting å plukke på her også. Helt idiotisk veivalg til 13. post. Kommer av at jeg ikke var på forskudd. På 14. post viser bakgrunnsfila feil, posten var på den nordøstligste skrenten. Håpløst til 16. post. Ble overveldet av detaljeringsgraden og greide ikke å ta en beslutning om hva jeg skulle benytte meg av.

Stadig ikke noe venn med Mosseterrenget. Jeg har jo fått det til å stemme bra iblant tidligere, selv i høy fart, men det blir veldig vanskelig når jeg ikke kan slippe meg løs og løpe med tillit til at jeg ikke plutselig skal få et mottråkk så snart jeg tar øya bort fra underlaget. Vet ikke hvor mye av dette som sitter i hodet, men noe er det nok. Vil imidlertid tro det skal bli bedre desto flere økter jeg får uten noe tilbakeslag. Helsvart er det jo ikke i dag heller. Hevder meg bra når jeg løper godt teknisk (4, 8, 9, 12).
Show comments (0)
 
Mellomdistanse Våler Varde (16/07/2019) Mellomdistanse Våler Varde (16/07/2019)