Mellomdistanse Granerud (20/07/2019)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Granerud
Organiser: Norsk Orientering
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 6.21 km
Time: 42:53
Average HR: 151
Maximum HR: 177
En mellomdistanse jeg hadde planlagt å løpe i rolig tempo, men ettersom tåa fungerte såpass bra bestemte jeg meg for å teste å løpe mer i konkurransetempo. Løp ganske hardt fra niendepost og inn.

Var på forhånd bestemt på at jeg skulle agere på ryggmargrefleksen, og ikke ignorere den lille stemmen i bakhodet som sier «nå har du ingen plan, nå utsetter du kartlesing, nå burde du sjekke retninga, her er det viktig å være nøyaktig, osv.».

Det startet på verst mulige vis. Snudde kartet 180 grader feil, så holdt på å dra ut helt feil retning fra startpost. Skjønte det heldigvis veldig kjapt. Diffust inn i førsteposten, det siste holdepunktet jeg hadde ordentlig kontroll med var den gule kollen midtveis. Ikke helt optimalt gjennomført til andre eller tredje, men greide i det minste å få lest kartet nok og hadde ordentlige planer for strekkene.

Bedre de neste strekkene. Kartet litt rart og skeivt noen steder. 10 sek bom inn i åttende. Fin trasé på langstrekket. Startet å løpe fort på niende. Gikk sånn tålelig de to første strekkene. Tolvtestrekket bra gjennomført de første to tredeler. Deretter litt på etterskudd, og satte meg litt fast noen steder. Begynte nå å bli mer komfortabel med å holde høy fart i terrenget. Bra 14. strekk fram til jeg løp forbi posten og tapte 20-25 sek. La igjen 10 sek på 16. post også. Unøyaktig kart. Bra avslutning etter det. Fornøyd med at jeg greide å være på forskudd fra ut på 18. strekket og inn til mål.

49 sek bak Magne på de 20-21 minuttene jeg løp hardt. Holder noe lavere fart, og gjør litt flere feil enn ham. Likevel var denne økta en veldig god tilbakemelding for min del. Endelig greide jeg å lese kart i fart igjen. Greide å slippe øya fra underlaget litt mer, og fikk planlagt strekkene ordentlig.
Show comments (0)
 
Mellomdistanse Granerud (20/07/2019) Mellomdistanse Granerud (20/07/2019)