Langstrekk Våler Varde (21/07/2019)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Våler Varde
Organiser: Norsk Orientering
Country: Norge
Distance: 14.49 km
Time: 107:38
Average HR: 134
Maximum HR: 170
Avsluttende økt på samlinga. Veldig gira på å få til å sy sammen gode traséer over lange strekk.

Løp på 1 : 15 000 i regnvær, og første hull i kartposen kom etter fire minutter løping. Det ble ikke det siste for å si det sånn, til slutt var hele kartet gjennomtrukket. Måtte derfor løpe på retning eller bare orientere på det svarte i enkelte partier. Veldig vanskelig å finlese inn i poster også. Fornøyd med at jeg tok det som ei utfordring som fort kan komme i konkurranse.

Startet på feil startpost, og oppdaget feilen først da jeg skulle ut på tredjestrekket og endte opp på samme start en gang til. Fikk dermed løpe samme utgang to ganger. Ellers gjennomførte jeg langstrekkene bra. Prøvde å redusere antall kanter jeg måtte krysse så mye som mulig, men valgte aldri noe veldig omgående. Det jeg sleit mest med i dag var i grunn posttakingene. Det verste eksempelet er jo femtepost, hvor jeg bommet halvannet minutt. Forstår fortsatt ikke hva som skjedde her, og siden GPS-en er veldig rar de siste 25 minuttene kan den heller ikke fortelle meg noe særlig.

Uansett godt å avslutte ei samling som for min del har vært fylt med mye skadetrøbbel på en god måte. Greide å ta meg fram ganske bra i terrenget, tåa var nokså uproblematisk og fikk ingen mottråkk på noen av føttene.
Show comments (0)
 
Langstrekk Våler Varde (21/07/2019) Langstrekk Våler Varde (21/07/2019)