O-intervall Nevernes (01/08/2019)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Nevernes
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 10.08 km
Time: 60:25
Average HR: 156
Maximum HR: 174
Første høyøkt i terreng på over ei uke, som betyr at det var første gang jeg fikk testet tåa i høy fart og med kartlesing. Løp ei hardøkt o-intervall som jeg sprang i 2015 http://langtur.net/show_map.php?user=Yngve+Skogstad&map=2567 . Husket praktisk talt ingenting av løypa. Kortstrekk, så langstrekk. Jobbet med å komme meg på forskudd og finne smarte veivalg og traséer. Synes det var vanskelig å komme seg på forskudd fra start av, og valgte å begynne på flere av langstrekkene uten å ha noen klar plan på forhånd. Klarte imidlertid å bestemme meg nokså kjapt, og ser at jeg er blitt mye flinkere til å finne de rette traséene enn det jeg var i 2015.

De tre første intervallene er jeg godt fornøyd med. Men kartet på femteposten er veldig rart. De to neste dragene må også sies å være godkjente, selv om det er ting å rette opp i. Ikke tilfreds med hvordan jeg løp til 12. post. Ville unngå hogstfeltet under streken, og valgte derfor en S-variant. Det føltes ikke så veldig bra. Burde kanskje ha fullført en slak venstrevariant, men var usikker på hvordan det hvite var, i og med at kartet der er 30-40 år gammelt. Å være på etterskudd straffet seg på det siste langstrekket, hvor det nok hadde vært raskest å løpe rett ut til snuplassen og fullført en slak venstrevariant.

Ganske fornøyd teknisk, og svært lettet over ikke å slå tåa mi, eller skade meg på noe annet vis i løpet av økta. Veldig forsiktig der det er ulendt eller mye undervegetasjon, men merket jeg ble tøffere underveis på økta. 6’05’’/km tror jeg er bra, har kun vært under seks på kilometeren på dette kartet én gang, på en mellomdistanse i juni i fjor, da jeg løp rent, offensivt og var i veldig bra form http://langtur.net/show_map.php?user=Yngve+Skogstad&map=3964 . 6’40’’/km hadde jeg på denne økta i juli 2015. Kan virke som om den gode fysiske treninga den siste måneden omsider begynner å bære frukter : )
Show comments (0)
 
O-intervall Nevernes (01/08/2019) O-intervall Nevernes (01/08/2019)