Postplukk med litt attåt (05/08/2019)
Category: (tøff tøff tøff) litterande rolig temp
Map/area: Gåstjønnlia
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 8.22 km
Time: 65:09
Average HR: 128
Maximum HR: 154
Litt todelt økt. Første del typisk postplukk, overgang til mer halvlange strekk med skrentpasseringer og slikt mot slutten av løypa. Prøvde å gjøre det litt VM-relevant.

De første postene gikk bra. Jeg var påskrudd mentalt og i forkant med strekkplanlegginga. Mot niendepost ble det imidlertid bare rot. Først holdt jeg på å gjøre en parallellfeil og vri av mot venstre midt på strekket, men stoppet meg selv i det. Men det store problemet var jo å finne posten. Mente jeg fant ei slags hvit gate som skulle gå ned mot posten, men det fantes jo ikke noe søkk der. Løp ut mot myra, men fikk noe til å stemme, så stemplet bare et sted og løp videre. Misfornøyd med de to neste strekkene også, men så litt skjerpings igjen.

Kom inn samme hvite gate i 16. post, og denne gang stemplet jeg selv om det ikke var noe ordentlig søkk der. Fortsatte å tenke på denne posten ut på neste strekk, så fulgte ikke helt med på hva som skjedde her og nå, og gikk på en ny bom på 17. Bra parti 19.-23. post.

Mistet flyten da jeg kom inn i mer skrentrike partier. Litt mer krevende bunn, med litt stein, vindfall og alle sporene fra kyrne. Løypa greide akkurat å unngå å gå innhengninga hvor de gikk og beitet nå (31. post var 10 m vest for gjerdet). Kroppen min sa helt stopp da det ble motbakker igjen mot 30. post, og hodet til en viss grad det samme. Greide lenge å holde det i hop sånn høvelig, men la så igjen et halvminutt på 41. post.
Show comments (0)
 
Postplukk med litt attåt (05/08/2019) Postplukk med litt attåt (05/08/2019)