O-intervall Kvannlia (04/08/2019)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Reinfjellia-Rauvatnet
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 8.28 km
Time: 48:26
Average HR: 156
Maximum HR: 182
O-intervalløkt som jeg løp juli 2016 http://langtur.net/show_map.php?user=Yngve+Skogstad&map=3291 . Prøvde på det samme som den gang, komme meg på forskudd og planlegge strekkene, uten at det gikk noe særlig bedre enn den gang. Greide i tillegg å legge igjen kompasset i gangen, så ble ei litt annerledes økt enn planlagt. Prøvde å tilpasse gjennom å lese postutgangene bedre, samt være flinkere til å løfte blikket.

Erfarte at jeg greide å være utrolig kjapp gjennom postene i og med at jeg slapp å ta kompasskurs ut av posten. Samtidig var jeg mer unøyaktig og svinger mer underveis på strekkene. Helt klart flinkere til å løfte blikket enn jeg normalt er, og dette var en god taktikk flere steder. Generelt gønnet jeg mer på enn jeg vanligvis gjør, og dette gjorde at jeg hadde en utrolig deilig følelse de gangene jeg akkurat klarer å holde meg på riktig side av grensa. Samtidig førte det også til noen store, dumme feil, slik som tredjeposten, hvor jeg hadde så stor fart at jeg løp altfor langt. Gjorde også at jeg mistet kontrollen inn i 17., 21. og 24. post, men på de to førstnevnte greide jeg iallfall å lukte lunta og hentet meg inn etter litt nøling. Trodde først jeg var i mål på 27. post, så jogget videre noen sekunder før jeg oppdaget at jeg skulle videre til målsymbolet.

På 18. post var det en stein på kartet i 2016, men den hadde Ole Morten åpenbart tatt bort etter at jeg kommenterte at jeg ikke fant den da. Ble litt overrasket da jeg løp mot 18. post, og postdetaljen bare var et hvitt område, men tippet riktig at det måtte ha vært en stein tidligere, hvilket jeg også fant denne gangen. Men enig i at den var for liten til å ta med på kartet.

Greide ikke å være helt på forskudd slik jeg ønsket, men mye gladoffensiv orientering likevel. Til tross for bommene på førstedraget var jeg i sum et drøyt minutt raskere enn i 2016. Tror det var høyt nivå over løpinga mi i dag når jeg var så offensiv og greide å trykke på såpass bra i motbakkene.
Show comments (0)
 
O-intervall Kvannlia (04/08/2019) O-intervall Kvannlia (04/08/2019)