MNM stafett (25/08/2019)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Selbuskogen
Organiser: Stjørdals-Blink Orientering
Country: Norge
Discipline: Stafett
Leg: 3. etp.
Distance: 7.25 km
Time: 40:11
Average HR: 162
Maximum HR: 177
Sisteetappe for førstelaget. Gikk ut som fjerdemann, fire min bak tet. Skulle jobbe med å ha gode planer for strekkene.

Etter å ha observert de to første etappene visste jeg det var veivalg til førstepost. Greide aldri å få lest alle variantene, så valgte bare venstre i utgangen utfra en magefølelse. Det er trolig det beste veivalget på den sørvestlige gaflinga, men neppe for den posten jeg skulle til. Litt usikker på hvor bra gjennomføringa var den første biten. Kunne nok løpt mer direkte.

Andre- og tredjestrekket var i grunn mest gamping. Inn i fjerde fikk jeg ikke vegetasjonen til å stemme i det hele tatt. Også ut av posten, på nordsida av bekken var det et nytt hogstfelt som heller ikke var på kartet. Burde dratt mer høyre i starten for å spare to kurver og få slakere motbakke. Det ble bare gåing der jeg dro. Tappet enormt med krefter. Tok inn Simon på posten, og forsøkte å kjøre på hardt etter myra. Svarte ikke så veldig bra, så han hang på. Valgte å dra helt ned og holde høyden inn i posten istedenfor å løpe i lia ifra det åpne skaret og inn, slik Audun gjorde. Har faktisk tapt 20 sek på det.

Kontant og dyktig på de korte strekken inn til passering. Var fast bestemt på å ikke tape noe høyde ut av posten mot tiende. Bra valg. Mot 11. post greide jeg i grunn aldri å bestemme meg for noen plan, så endte med at jeg tok litt unødvendig høyde første del av strekket, bare for å måtte løpe i en masse tett skog, og deretter slippe seg ned i posten. Har tapt 35 sek til Audun på dette strekket, som også cirka ble avstanden jeg var bak i etappetid. De siste strekkene fikk jeg løpe i5 og ta meg skikkelig ut.

Simon ble borte på sisterunden, så kunne løpe oss inn til andreplass bak NTNUI. Ble først disket da brikken min ikke hadde registrert det da jeg nullet den (skjedde flere andre løpere også). Hadde heldigvis backup-lappen intakt slik at vi ble godkjent til slutt.

Bedre fornøyd med dagens løp kontra det i går. Gikk nok enda noe tyngre i dag, men teknisk var gjennomføringa bedre. Arbeidsoppgaven for det meste utført, men noen ganger blir jeg for ubesluttsom, og da blir det bare sånn halvveis-gjennomføringer.
Show comments (0)
 
MNM stafett (25/08/2019) MNM stafett (25/08/2019)