Mellomdistanse Rønningen (27/08/2019)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Leinstrandmarka
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 5.92 km
Time: 37:37
Average HR: 155
Maximum HR: 182
En mellomdistanse som jeg hadde trodd at skulle innby til litt fart, eller i alle fall mulighet til å presse hardt fysisk uten å stivne fullstendig. Oppgaven var å komme seg på forskudd hele veien.

Mislyktes ganske grundig med sistnevnte. Var oppmerksom på oppgaven hele veien, men gang på gang når jeg prøvde å planlegge strekk ble alt sammen bare grøt, jeg greide ikke å ta ut noe som helst og bare løp i vei på retning og plukket detaljer underveis med varierende hell. Ble bare verre og verre desto mer sliten jeg ble, og jeg var i grunn ganske gåen allerede etter ett minutts løping.

Følte jeg hadde mange store tidstap underveis, men i ettertid ser jeg jo at det ikke er fullt så mange. 10 sek på førstepost, 20 sek på femte, 10 sek på åttende og 15 sek underveis på 12.-strekket. Usikker på veivalget til 13. post. Hadde opprinnelig tenkt å dra nokså rett på, men skogen var så tett og stigninga så bratt at jeg kjørte en S-variant i stedet.

Det eneste positive med økta er at jeg er offensiv gjennom skogen og våger å løpe med høy risiko teknisk. Til tross for at jeg var maroder i beina er jeg overrasket over at kilometertida ikke var bedre enn 6'39''/km.
Show comments (0)
 
Mellomdistanse Rønningen (27/08/2019) Mellomdistanse Rønningen (27/08/2019)