Langdistanse del II (31/08/2019)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Kåsen
Organiser: Paul
Country: Norge
Distance: 7.65 km
Time: 44:06
Average HR: 157
Maximum HR: 180
Del II. Dårlig førstestrekk. Fikk ikke lest på langstrekket, så begynte bare langs streken før jeg innså at beste veivalg måtte være å dra venstre på sti så langt som mulig. Taper sikkert minst et halvminutt på at jeg ikke var på forskudd og valgte riktig utgang fra posten. Resten av strekket bra.

Etter dette har GPS-funksjonen på klokka mi gradvis faset ut, og de siste 10-15 min har jeg bare måttet passe inn manuelt. Virker som den ikke klarer økter over 90 min, dette har skjedd flere ganger tidligere. Jævla Garmin-skit.

Tredjestrekket var naturlig nok kjempelett, men inn i fjerde mistet jeg igjen kontrollen og brukte grusomt lang tid på å lese meg inn. Vet bare i grove trekk hvor jeg løp mot femte (GPS-en til liten hjelp her), men var offensiv og fant bra traséer første 2/3 av strekket. Deretter valgte jeg å vike for to bratte skar istedenfor å løpe nedenfor og få en raskere og enklere inngang. Resten av løypa sånn høvelig godkjent foruten da jeg tolket steinen på åttendepost som et høydepunkt, og fortsatte vestover litt før jeg innså feilen.

I sum veldig ei veldig dårlig utføring. Ræva form, en storbom og mange «mindre» tidstap i tillegg. Paul hadde stipulert på 82 min, og jeg mener det i grunn er der jeg burde ha vært med ei bra teknisk gjennomføring og normal fysisk form.
Show comments (0)
 
Langdistanse del II (31/08/2019) Langdistanse del II (31/08/2019)