Stafettintervaller Stortjønna (01/09/2019)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Stortjønna
Organiser: Paul
Country: Norge
Distance: 8.8 km
Time: 50:53
Average HR: 148
Maximum HR: 177
Siste økt på samlinga. Var veldig innstilt på å komme ut av den med en god følelse, etter kun mer eller mindre dårlige økter her nede. Skulle bruke kompasset godt ut av postene, og visualisere postringen i forveien. Vi (meg, Simon og Samuel) løp fellesstart på samtlige drag, pauser på alt fra 3-4,5 min.

Jeg gjorde rett og slett jobben bra på det første draget, og da jeg i tillegg hadde kort gafling i lia fikk jeg ei stor luke på de andre.

Ser ut som vi startet ved feil stein på andredraget, men spilte liten rolle. Hadde planlagt å få med meg kollen i ringkanten på sjettepost, men så den ikke før etter at jeg fant postdetaljen. Gikk dermed 20 sek tapt på nøling. Kom på etterskudd og det ble veldig hakkete løping de neste to strekkene. Idiotisk veivalg til åttende, men tok posten bra. Dårlig retning ut av posten igjen, men fullførte venstrevarianten bra.

Startet det tredje draget bra ved å lese inn førstestrekket raskt, og dra ut på veien. Så tok jeg imidlertid unødvendig mye høyde etter at jeg tok av veien, så gikk nok et par sekunder der. Litt sløvt. Bra veivalg til tolvte, men glemmer å bruke kompasset ordentlig midtveis, og løper dermed unødvendig langt. Mot sistepost hadde jeg ei veldig bra retning ut av posten. Speidet etter en tydelig kolle, og ble trukket mot venstre. Fikk det ikke til å stemme at jeg var ved posten, og dro omsider til riktig detalj. 20 sek tapt her også. Hadde forventet at kollen ved søkket skulle avsløre posten, da det framstår som en heltrukket kurve, men ser i ettertid at det er en hjelpekolle hvor omkretsen er for liten til at det er åpninger i linja. I terrenget var det ikke så mye som en hjelpekolle engang, og hele området var utrolig diffust.

På det siste draget forventet jeg i grunn at det ville være ugaflet, så jeg ville perfeksjonere o-teknikken og løpe så hardt beina bare kunne. Har i grunn ingenting å utsette, kanskje bortsett fra retninga mot målposten. Tynte ut alt jeg hadde igjen av krefter og holdt det samtidig ihop teknisk. Stolt over det. Så mye bedre å kunne avslutte samlinga med en god følelse.
Show comments (0)
 
Stafettintervaller Stortjønna (01/09/2019) Stafettintervaller Stortjønna (01/09/2019)