Tour de Trondheim dag 2 (07/09/2019)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Haugamyra
Organiser: NTNUI
Country: Norge
Discipline: Forkortet langdistanse
Distance: 9.87 km
Time: 58:24
Average HR: 157
Maximum HR: 178
Skulle bare løpe på automatikk og se hvordan ståa var både o-teknisk og fysisk. Terrengtypen skal jeg ha godt under beltet, men formen har kjentes dårlig den siste uka til tross for veldig liten treningsbelastning.

Synes jeg løste førstestrekket veldig bra. Til andre valgte jeg å spare høyde, det var ikke så lurt. For mye tett skog og for bratt skråli til at det gikk å løpe ordentlig. La igjen 10 sek inn i tredjepost også, ble litt for utålmodig. Fjerdestrekket greit løst, men taper til Isak som løp rett på.

Ble glad da jeg så femtestrekket, som så litt krevende ut. Gjennomførte selve strekket bra, men inn i posten speidet jeg oppover etter posten istedenfor nedover, og ble dermed stående i ro 10 m ovenfor posten uten å forstå noe som helst. 25-30 sek bom, dagens store blunder.

Et brutalt klatrestrekk som jeg tror jeg løste fint. To kortstrekk før et lengre veivalgsstrekk som jeg hadde fått sett litt på tidlig i løpet. Valgte en ordentlig venstrevariant, men er ikke helt fornøyd med de første to minuttene av strekket.

Skrålipostene gikk nokså fint. Ser ut som jeg har hatt en liten krok på 11. post, men er bare GPS-en som er unøyaktig. Valgte høyre på langstrekket til 12. post utfra magefølelsen. Burde ha løpt enda mer til høyre i starten, dratt nesten i kanten av Vintervannet, og dermed spart 15 høydemeter. Litt rot inn i posten også. Traff ikke stien først, og inni ringen stoppet jeg opp da det så litt annerledes ut enn jeg hadde forventet (to hytter som jeg ikke greide å lese at skulle være der, siden de går i ett med stupene).

Etter dette ble det mer krevende terreng, og det passet meg vel noe bedre enn åpent myrlandskap. Synes ikke jeg treffer helt optimalt overalt, men greier å ha noe bedre flyt enn resten, og gjør som jeg har planlagt.

Betryggende å vinne med tre minutter med et nokså greit løp. Beina var litt bedre i dag enn tidligere denne uka, så kanskje er det i ferd med å løsne i tide.
Show comments (0)
 
Tour de Trondheim dag 2 (07/09/2019) Tour de Trondheim dag 2 (07/09/2019)