NM mellom kvalifisering (13/09/2019)
Category: (heia heia) ut å konkurrans
Map/area: Tjøme
Organiser: OTO
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 3.76 km
Time: 21:59
Average HR: 159
Maximum HR: 182
Litt forslått etter langdistansen i går, etter et slag i bakside legg og ei tå som ikke var helt god. Startet oppvarminga forsiktig, og det fungerte greit da jeg kom igang. Prøvde å bygge på det gode jeg har gjort på treningene i forkant og løpe med gode planer for strekkene.

Ble litt starstruck da jeg sto på start og forsto at jeg skulle starte samtidig som to individuelle norgesmestre, Ivar Lundanes og Jo Forseth Indgaard. Mistet dermed kontrollen helt fra start av, og løp i vei i helt gal retning ut fra startpost. Moderat panikkfølelse og ikke bare logiske tanker som fløy gjennom hodet, men hentet meg omsider inn. Røk i underkant av ett minutt.

Kom på etterskudd og gikk i løypeleggerfella mot tredje. Deretter to brukbare strekk, før jeg tok et nytt, tåpelig veivalg til sjettepost. Klarte ikke å se stien som går rett på, og var nokså godt skjult under streken.

Nøling inn i sjuende og underveis til tiende. Gikk i surr med tellinga av søkk. Klarte likevel å få litt mer ro i løpet etter dette, og greide å orientere bedre den siste delen av løypa. Men måtte virkelig holde oppe konsentrasjonen hele veien, vi fikk ikke den transportdelen på slutten av løypa som jeg hadde forventet.

Veldig artig løype og terreng, selv om jeg ikke hadde kontroll nok til å kunne nyte det underveis. Gleder meg til løpet i morgen.
Show comments (0)
 
NM mellom kvalifisering (13/09/2019) NM mellom kvalifisering (13/09/2019)