Langdistanse Skarpåsen (05/10/2019)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Tulluan
Organiser: moi
Country: Norge
Distance: 14.84 km
Time: 96:58
Average HR: 155
Maximum HR: 185
Løp en langdistanse som jeg la for noen år siden. Start var opprinnelig på 12. post, og mål på 11. post, men av logistikkgrunner startet jeg lengst nord, slik løypa vist her indikerer. Løp nok mer i ultralangfart enn vanlig langdistansetempo. 1:15 000

Siden det hadde vært frost i terrenget var alle områder med mose (ergo så godt som overalt) forferdelig tunge, siden man tråkket gjennom et islag først. Føltes helt jævlig de to første strekkene, hadde mest lyst til å bare kaste inn årene med en gang. Men tanken på Blodslitet motiverte meg til å fortsette. De første sju strekkene gikk nokså feilfritt, selv om det var vanskelig å få noen god følelse når det gikk så trått. Løp deretter skeivt ut av både sjuende og åttendepost. Sistnevnte kostet meg nok over 20 sek kontra å løpe svakt høyre og unngå noe stigning.

Valgte det feige, kraftbesparende veivalget til 13. post, men tror nok det var det raskeste også. Liten MP på 14. post, dessverre. Hadde ikke planen klar for neste strekk, heller, så ble en tåpelig utgang. Ok deretter. Fant ikke noen grop på 17. post. Mot 18. post var det vilt masse vindfall midtveis på strekket som jeg ikke hadde kunnet forutse. De to siste strekkene hadde mer gampepreg over seg. Hadde blitt litt varmere i solhellingene nå, så var ikke like tungt som i starten av økta.

Totalt sett nokså bra teknisk. Lenge siden sist o-tekniske økt, så det var godt å se. Fysisk er det et stykke unna der det bør være, men har fortsatt litt tid på meg.
Show comments (0)
 
Langdistanse Skarpåsen (05/10/2019) Langdistanse Skarpåsen (05/10/2019)