Mellomdistanse Trolla (24/09/2019)
Category: (vrooom vroooom) springe FORT!!!
Map/area: Trolla
Organiser: Paul
Country: Norge
Distance: 5.62 km
Time: 42:12
Average HR: 152
Maximum HR: 174
Løp en mellomdistanse som Paul hadde lagt for meg. Jobbet med å være på forskudd.

Synes jeg fikk ting til å sitte ganske bra fra start av. Løp med plan og hadde overskudd til å finne gode traseer. De fem første strekkene er i grunn bra. Tar femteposten fra venstre, så blir litt surr med retningssansen min. Havnet derfor altfor langt til høyre, og måtte bare prøve å finne en måte å ta meg ned på. Kanskje oppimot et minutt tapt her. Sjuende ikke stort bedre. Greide ikke å forstå kart og terreng siste halvdel, og endte med å feilstemple på et høydepunkt lenger nordvest. Fryktelig tungt opp bakkene igjen. Åttende og niende gikk fint, men på tiendepost stemmer ikke kartet, så surret rundt i ett minutt uten at jeg ble noe klokere.

Litt motivasjonsbrist av sånne bommer, men prøvde å få huet igang igjen ved å ta et offensivt veivalg til 12. post. Tålelig greit de to neste postene, før jeg igjen roter på de siste ti meterne inn i både 15. og 16. post. Steinen langt under minstemål, mens gropa lå oppe på flata. Gikk litt lei av dette, men gjennomførte resten av løypa greit nok likevel.

Fornøyd med å klare å sette åpninga, noe jeg ofte har slitt med på mellomdistanser. Mye bra offensivitet, men er for unøyaktig i partiet 5.-7. post. Her er det ikke løpsfarta som avgjør uansett, så her bør jeg forstå at jeg skal ta meg tid til å orientere nøyaktig. Øvrige bommer gidder jeg ikke ta på meg ansvaret for.
Show comments (0)
 
Mellomdistanse Trolla (24/09/2019) Mellomdistanse Trolla (24/09/2019)