MNM NC Lang (16/08/2014)
Category: Konkurranse
Map/area: Heståsen / Meråker
Organiser: Stjørdals-Blink orientering
Country: Norge
Discipline: Lang
Distance: 16.72 km
Time: 102:36
Average HR: 82
Maximum HR: 183
Starter veldig sent, nest sist. Føler jeg får en bra start, usikker til 3. føler det går skikkelig seint inne i det grønne. Velger å dra rett på til 4. vurderte venstre, men så på det som for langt. Litt feil ut fra 3. og 4.post, løper mye sti istede for å dra rett på. Ganske sliten når jeg er på 7.post, men får hentet meg litt inn ned fra posten, føler jeg trøkker til bra på myra til 8, men lite respons desverre. Synes jeg løper teknisk bra til 11. Klusser det litt til på veivalget til 12. Både i starten, midtveis og på slutten. Blir tatt igjen på vei til 14. av Speake. Er sammen på 15. Så kommer dagens eller kanskje helgas eller årets feil.

Jeg ser jo på strekket at det å løpe på kurs ikke skal være så vanskelig, atpåtil så er strekket nord-sør vendt så å løpe rett sørover skal heller ikke være noe stort problem. Jeg mener selv at jeg ligger veldig bra på kursen og synes Speake ligger langt høyre. Jeg får aldri helt tak på den gulestripa (Faresignal nr 1) som jeg mener jeg skal passere, mener jeg passerer noe som ligner og får det til å stemme sånn passe. løper videre på kurs og synes det tar lang tid før jeg passere stien (Faresignal nr 2), men løper videre på kurs. Passerer noen steiner og får de til å passe sånn ca med de som ligger under streken (faresignal nr 3). Kommer til en bekk og stopper litt opp. Jeg tror jeg er rett sør for 19.post, i krysset mellom slepet og to bekker. Prøver å gå opp på den grønne ryggen og skal følge bekken og ryggen inn i posten, men treffer på en post ute i terrenget som ikke er min. Den viser seg å ligge 200-300 meter nord-øst for 17.post. Nå har jeg rota lenge og må bare finne en vei ut til noe som jeg kan fange opp. legger da videre sørover å treffer myra og stien som jeg løp nedover til 12.post. Kjenner meg fort igjen og skjønner hvor jeg er. Vet jeg er dårlig på kompass, men så dårlig har jeg ikke vært før.

Blir litt irritert og demotivert. Prøver å holde dampen oppe fram til 19.post, men kjenner at jeg begynner og bli sliten. Samtidig når jeg får en litt større sving enn planlagt på 19.post begynner jeg å gå litt lei. Har ikke så mye å stille opp med lenger. Løper ned på passering og luffer egentlig hele den siste runden. Usikker på hva som skjer med gps sporet mitt på toppen ved fotballbanen, vet noen hvorfor dette skjer?? Uansett skulle jeg løpt ned og rundt til 27. tipper det hadde lønt seg i min fart da.
Show comments (0)
 
MNM NC Lang (16/08/2014) MNM NC Lang (16/08/2014)