LørdagsVALL (21/03/2015)
Category: Trening
Map/area: Høgåsen
Organiser: Frol il Håvard
Country: Norge
Discipline: Stafettrening
Distance: 11.13 km
Time: 80:25
Average HR: 176
Maximum HR: 184
Veldig fin stafettøkt i regi av Håvard. Bra oppmøte.
Drag 1: Dagens dårligste, synes jeg åpner bra, velger å dra rundt på sti halve strekket. En helt forferdelig dårlig inngang etter at jeg runder den store kollen, opp på platået. Usikker på hva jeg tenker, men tror nok jeg runder litt lenger opp en hva jeg egentlig er. En okei avsluttning etter 2.post.
Drag 2: Fin start, sliter litt med å bestemme meg om jeg skal dra irundt til 3.post, bestemmer meg så seint som ute på det gule området etter å ha sett ann forholdene rett på. Runder litt for langt rundt ned til sistepost da jeg tar feil av kurven og kollen. Stopper vel opp litt tidlig i forhold til mål på kartet, men vi kom til et slep med gjerde først.
Drag 3: Dagens beste, får en bra start, tørr ikke satse på at jeg kommer ned stupet rett etter posten og drar litt venstre. Kan ikke huske at jeg drar så langt bort, men gps-sporet sier så. Sporet virker ganske riktig på den andre sia av dalen vertfall. Tuller litt med kurvelesinga til 3.posten, tar unødvendige 4 meter der da jeg er oppom kollen.
Drag 4: Havner litt bakpå etter at jeg satte fast foten rett etter start, løper meg opp i ryggen til teten inn i 1.post. Stopper litt på 2.post da jeg er litt usikker siden jeg ikke finner to høydepunkt ved hverandre, men etter litt synfaring må vi ha vært riktig. Tror det er synfarer som har tulla litt her. Taper litt inn til mål på strekket da jeg synes søkket etter skrenten er lite markant og sliter litt med å ta meg inn.
Drag 5: Grei start, et bra drag egentlig. Høy fart på vei til 3.post.
Drag 6: Greit, velger høyre med mange andre, møter Ulf som dro venstre inn i 1.post. Greit ned til 2, mister litt kontroll på inngangen men tar en sjanse og det stemmer bra. Alene på 2.post og videre ned til 3, men har mista litt kontroll og kurs ned lia så bruker litt tid på å finne skrenten.
Show comments (0)
 
LørdagsVALL (21/03/2015) LørdagsVALL (21/03/2015)