KM stafett (06/09/2015)
Category: Konkurranse
Map/area: Stokkvola
Organiser: Skøynar OK
Leg: 1. etp
Distance: 7.74 km
Time: 45:34
Average HR: 158
Maximum HR: 166
Sto lengst frem på tå fra start og angrep de første tre postene godt. (Første på hjelpekollen, tredje på skrenten) Følte jeg gikk nær perfekt men var fortsatt midt i ripsskåla over myra til fjerde. Prøvde å fortsette kjøret men kroppen strittet i mot. Feilvurderer rettpåvarianten til femte, tenker det er for mye krimskrams rett på og blir lurt rundt. Skjønner at valget er feil ganske tidlig og klarer attpåtil ikke å gjennomføre det godt. Tar av stormyra litt på måfå og løper bare på retning og feeling etter passering av stien mot posten. Ettersom jeg ikke får den tydlige myra mellom stien og posten tenker jeg at jeg må være for høyt og drar litt ned. Får ikke tak på noe før den myren vest for posten(kartet/gps stemmer ikke).

Inn i 9. er jeg alt for unøyaktig. Usikker på om veivalget til 11. er godt, men jeg slipper iaf bomme på passeringsposten. Til 14. får jeg lite til å stemme fra hytten og inn. Blir stående i ca 15. sek før jeg får kartet og terrenget til å stemme.

O-teknisk ingen krise, men det er kanskje kroppens immunforsvar. Urven i kropp og hals.

Og til KM-stafettløypelegger neste år: det er bra med mye gaffling, men prøv å få variantene ganske like tidsmessig.
Hide comments (5)
Ulf: Var det noen som løp rett på til femte? Er det virkelig bedre?
Carl Petter: Æ sprang rett på Ulf. Æ har 8:00 på det strekket ifølge quickroute, vel og merke fra den andre gaflingsposten på 4(høydepunktet).
hjrtft: Myren..... seriøst, "myren"?! Er du fra fuckings Bærum?!
hjrtft: ...og HYTTEN?!!! hva er det som feiler deg?!
Jo : Bare fra BERGEN!
Post new comment
Save
 
KM stafett (06/09/2015) KM stafett (06/09/2015)