Tirsdagsvall (05/01/2016)
Category: Trening
Map/area: Malvikmarka
Organiser: HVGS
Country: Norge
Distance: 5.55 km
Time: 51:59
Average HR: 181
Maximum HR: 203
1.drag
Løper sammen med Elias og Rein i tet Klarer å stole på min engen orientering og bryr meg ikke om de andre, tar de 2 første lett, inn mot tredje blir det masse nøling og jeg taper forspranget ned til resten. avslutter bra over myra og blir nummer 2 bak Elias.

2.drag
Løper bra finner fort utgang av startpost. og legger meg fremst. treffer 1.post bra men nøler ganske mye ned mot 2.post på draget. her blir jeg tatt igjen av Sindre og Olav. Resten av draget går bra og avslutter på en 3.plass bak Elias og Sindre.

3.drag
Her er jeg den eneste som har førstepost på skrenten, til andrepost leser jeg feil og tror posten skal ligge mellom de 2 vanndragene har en liten MP her. Til neste post synes jeg det går litt langt til høyre men har kontroll på den store høyden vi passerer, etter det mister jeg kontrollen helt og blir reddet av de som kommer bak. Har en MP på 11 post også løper i ringen. avslutter dette draget som nummer 3 eller fire, usikker på om Sindre var før meg.

4.drag
Usikker på om jeg er på riktig førstepost så løper like gjerne innom alle. Ligger sist med Elias etter 1.post, men tar igjen de fleste når de begynner å lete etter gropa. Neste post er en stor MP jeg har posten i søkket. føler jeg har god kontroll på den lille myra men er ikke nøyaktig nok med kursen og blir bare med Sindre til skrenten. Dårlig gjennomført av meg! kommer inn sist -_-

5.drag
Har litt dårlig retning ut av start men henger godt med. opp mot 2.post ligger jeg først og treffer min post ganske bra. til neste post mister jeg alle og ser de ikke noe mer. vet ikke hva som skjer men jeg har en ganske dårlig inngang til min post. Til neste post er jeg alt for sløv med retningen og drar høyre. skulle gått rett på. tar det rolig på den isete stien mot siste post med tanke på lårhalsen. avslutter med en sisteplass..

Oppsummering:
Kald økt med kald tights!!
Formen kjem. ;;))
Hide comments (1)
bak skjema: my å ta igejn no :///
Post new comment
Save
 
Tirsdagsvall (05/01/2016) Tirsdagsvall (05/01/2016)