NM-stafett (14/09/2014)
Category: Konkurranse
Map/area: Breimåsan
Organiser: Asker SK
Country: Norge
Discipline: Stafett
Leg: 3 av 3
Distance: 7.57 km
Time: 45:06
Sisteetappe på Frols andrelag. Paul på førsteetappe kjente all medaljesankingen de siste par ukene og måtte slippe 4min på teten, men det var tett som haggel så ingen krise på taket. Carl Petter løper som en gud og fører oss opp i kampen om topp 6, som vi hadde pratet om før start. Jeg var gira og kjente meg rask og fin i beina.

Løper et godt stafettløp synes jeg, med sikkerhet og fartstilpasning der jeg behøvde det. Har med meg Gaute til 1.post, før han tar kommandoen til 2. Der får vi en liten sving, men helt ok. Tar igjen Jon. Er med bak Gaute til 3. og 4. post, der Jon har lang-gaffling og jeg ser han ikke mer etter det. G har fører an til 6.post, men fra siste stien og inn tar jeg bedre trasé og er først inn i posten. Til 7.post er Gaute forbi igjen og jeg synes han løper fort ned til posten. Vi gjør begge en liten feil når vi er for langt til høyre, men ingen krise. Vi skiller oss til 8.post og jeg gjør det bedre og får en liten luke. Den taper jeg igjen opp skrentene etter passering. Inn mot 11.post får Gaute en liten luke, han er hakket sterkere, og ut av 12. ser jeg han ikke i det grønne. Heldigvis for meg løper jeg 13.strekket bedre og stempler først på den posten. Men G er mer offensiv enn meg til 14.post og får noen meter jeg ikke klarer å hente inn til mål.

Det blir en kanonbra 6.plass for oss, og det er vi godt fornøyde med. Tre lag topp 10 er også en bragd. Fin avslutning på et litt tungt NM for min del. I dag kjent jeg meg best fysisk og det var tydelig at jeg trengte noen hardøkter for å komme i gjenge igjen etter skade og sykdom.
Show comments (2)
 
NM-stafett (14/09/2014)