O-intervaller (25/10/2014)
Category: Trening
Map/area: Remarka
Organiser: Frol IL
Country: Norge
Distance: 9.54 km
Time: 64:18
Knalløkt. O-intervaller med stafettfokus - alle hadde nedskrevne oppgaver fra øverste hold for hvert drag på baksiden av kartet. Nedenfor følger en grov oppsummering.

På drag ett var oppgaven å være med inn. Gjennomfører det fint, var noen 10-15 sek bak Lars inn.

På drag to skulle jeg ta teten fra start og prøve å være først til veksling. Å ta starten lyktes jeg ikke med da jeg brukte litt tid på å orientere kartet i startøyeblikket. Men Ulf og jeg fikk luke opp i det krevende grøntområdet. Setter min gaffling bra og er så vidt foran Ulf på både 7. og 8.post (den hang for langt ned). Nøler noen sekunder inn i 9.post og Lars smetter forbi og vinner draget med et sekund (tror han bare stemplet på riktig skrent ved 8.post og løp ikke ned til merkebåndet, og tok inn tid på den måten).

På drag 3 startet jeg 20sek etter, med mål om å disponere bra og komme inn med tet. Er oppe med teten på vei til 12.post og tar teten på vei til 13. Ulf rykker på vei til 14.post og jeg henger ikke helt med, i tillegg til å stå 10 sek rett ved 14.post før jeg så båndet.

Har frie tøyler på fjerdedraget, men coachen krøller kartet mitt rett før start. Havner derfor sist bortover veien og bretter ut kartet. Kommer meg fint inn igjen og drar opp før de andre mot 15.post. Går egentlig rett i, men høyepunktene på kartet er steiner i terrenget! Står i 30-40 sek og lurer på hvor jeg kan være, men må konstatere at jeg er rett! Løper videre litt irritert. Gjør en dårlig vurdering til 17.post, burde løpt rundt.

Sistedraget er det om å gjøre å vinne. Tar et bra raskt veivalg til 20.post og er først fram til 21. Men er ikke nok på forskudd og løper rett på. Taper 20 sek til Ulf, Cp og Johan som løper høyre og er foran meg. Surt.

Totalt sett er jeg fornøyd. Dette var en herlig økt, og jeg lykkes i ganske stor grad med mine oppgaver. De tre første dragene er bra.
Show comments (0)
 
O-intervaller (25/10/2014)