O-intervaller Vådan (06/12/2014)
Category: Trening
Organiser: Frol IL/ Yngve
Country: Norge
Distance: 12.08 km
Time: 77:26
Flott stafettøkt signert Yngve. Deltagerne var den del av oss gutta i Frol samt tre karer fra NTNUI. Jobber videre meg å stole på meg selv.

Drag 1: Fint og stabilt gjennomført. Er litt bak Ulf og Hansi i mål.

Drag 2: Fint til 4.post. Bruker litt tid på veivalget til 5.post, og tar først en venstrevariant, men endrer til høyre. Smart, for Ulf, Johan og jeg tjente mye tid. Har egen gafling, og er i mål rett bak Ulf.

Drag 3: Feiger kanskje litt mye på veien til 7.post. Blir alene ut av 8.post og har egen gafling resten. Havner sammen med Hansi inn i 11.post. Jeg løper alene opp på veien, og er i mål ca likt med Hansi.

Drag 4: Bra start. Irriterende med bommen (+0:30) på 15.post. Trodde stien opp fra myra var skrenter, så ble usikker inn mot posten. Trodde jeg var lenger vest og dro østover, men så bekken og måtte tilbake. I mål som nr 3, et par strakser bak Ulf.

Drag 5: Dagens feil. Vanskelig i det grønne, og kom fram til en grop i terrenget. Stemplet og løp videre uten å tenke at det var feil. GPSen viser imidlertid at jeg stemplet litt for tidlig. Slurver med retningen ut, og får en unødvendig sving. Uansett hadde jeg fortsatt en god følelse og lot meg ikke irritere. Kan tasse forbi Hansi på langstrekket til 20.post og vinner draget.

Drag 6: Bra start. Tar av et stitråkk for tidlig til 23.post, men ikke store bekymringen av det. Til 24.post trodde jeg et øyeblikk at streken mellom 25. og 26.post var en sti, og derfor dro jeg ut venstre. Korrigerer uansett fort opp og løser fortsettelsen bra. Må stoppe opp noen sekunder ved 26.post for å stemple rett da det var en nytt/halvgammel hesteinngjerding. Vinner draget og må si meg ganske godt fornøyd med dagen økt. Står godt fysisk og teknikken sitter bedre når jeg våger å løpe min egen orientering.
Show comments (0)
 
O-intervaller Vådan  (06/12/2014) O-intervaller Vådan  (06/12/2014)