Downhill Kvindfjellet (08/10/2019)
Category: Trening
Map/area: Kvindfjellet
Organiser: meg
Country: Norge
Discipline: DH
Distance: 3.49 km
Time: 31:45
Average HR: 159
Maximum HR: 177
Som sagt er dette kartet fra 80-90-tallet. Løp annenhvert strekk med Martin. Jeg startet. Ingen tydelige skrenter ved 1.post og kom for langt ned. Trodde vi var lenger lit høyre til 5.post og skulle finne åpningen i stupene, men fant det ikke og snudde. Vi sklei litt ut til 6,post, men uten at vi visste hvor vi var fant vi rett sted ganske fort.
Hide comments (2)
Hans Moltzau : Hei ! Artig å se at dere har vært på Kvindfjellet. Kartet ble ferdig til NM i 1981, det første samarbeidet mellom Verdal OK og Frol il. Det var et enormt arbeide som lå bak dette kartet. Målområdet var innerst i Buran, idag hos Ståle Matberg. Morten Berglia og Linda Verde vant individuelt , mens Sturla og Bækkelaget vant stafetten. Sturla hadde de berømte Thonbrødrene på laget, de som var med og tok flere VM gull i stafett for Norge på 80 tallet. Både Morten Berglia og Øyvin Thon ble siden begge ind. verdensmestere. Vi som var med i komiteene i mesterskapet fra Verdal og Frol den gangen er gamle nå, og mange er borte. Mesterskapet var en suksess både sportslig og økonomisk da det be et overskudd på 90.000 til deling. V.hilsen Hans
Tobias: Interresant! Jeg har sett NM løypene fra den gangen og hele kartet. Det må ha vært litt av en jobb ser jeg for meg.
Post new comment
Save
 
Downhill Kvindfjellet (08/10/2019) Downhill Kvindfjellet (08/10/2019)