NM natt (17/10/2019)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Marikollen
Organiser: Østmarka OK
Country: Norge
Discipline: Nattorientering
Distance: 8.08 km
Time: 58:19
Average HR: 178
Maximum HR: 189
Siste NC/NM for sesongen. Fellestart i NM natt. Langt tog inn mot 1.post, plutselig begynte alle å surre rundt. Ingen hadde kontroll. Jeg inkludert. Jeg var blandt de som tapte mest og var 2 min bak den som var først.

Løp alene til 2.post. Ble med en liten gruppe til 3.post, men tapte 1 min på veivalget. Jeg hadde den korte runden først. Løp alene helt til fellesposten 7/12. Da kom Lars Young Vik. Vi bestemte oss for å løpe sikkert og sammen. Vi mistet litt kontrollen inn til 13.post. Tapte et lite minutt.

Da vi nærmet oss 14.post traff vi på Vegard og Kornelius. Jeg og Vegard hadde samme sløyfe. Vi hadde den lengst nord først. Vegard ledet ann til 15.post. Derfra lå jeg først. Ut av førstre sløyfe møtte vi på Kornelius og Lars. Vi pushet bra på og så ingen forran eller bak oss da vi var ferdig med sløyfene.

Vegard prøvde å løpe fra ned mot stien til sistepost, men jeg hang på. Han stemplet 1 sek før meg på sistepost. Satte inn et rykk etter noen sekunder og løp rett fra han. Kom tilslutt 17 sek før i mål Vegard. Men jeg var ikke sikker på om jeg hadde vunnet eller om Lars og Kornelius før før oss. Fikk etterhvert høre at det var de ikke. Jeg vant! Det hadde jeg ikke trodd etter starten
Hide comments (2)
Paul: Grattis! Det va lurt av dæ å funna bomminga så tidlig som mulig ;)
Tobias Alstad : Hehe, takk! ;)
Post new comment
Save
 
NM natt (17/10/2019) NM natt (17/10/2019)