NC mellom finale (26/09/2021)
Category: Viktige konkurranser
Map/area: Røverkollen
Organiser: Lillomarka OL
Country: Norge
Discipline: Mellomdistanse
Distance: 4.52 km
Time: 26:44
Average HR: 175
Maximum HR: 192
Årets siste norgescup! I dag handlet alt om å sikre seg norgescupseieren.

Løp kontrollert i starten og tok postene veldig fint. Ikke den største farten, men kom godt inn i løpet. Havnet litt langt ned til 4.post og er hele 30 sek bak beste strekktid. Planen til 5.post var å løpe ganske rett på, men havner for langt opp i starten og velger å fortsette på planen min. Klarte å løpe forbi et stikryss også. Burde heller løpt ned på myra og stien. Dermed også 30 sek bak beste strekktid her.

Tar igjen Nils på 5.post med 2 min. Blir litt påvirket av han til 6.post og vi begge bommer 20 sek. Bra de to neste postene og vi splitter oss til 9.post. Gjennomfører 9.post veldig bra og har beste strekktid. Transport de siste postene og kan skru opp farten litt.

Mye fram og tilbake på plassering i mål. Liveresultatene sa delt 1.plass med Isak. Men på premieutdelingen ble jeg ropt opp til 2.plass. De offisielle resultatene dermed sier delt 1.plass. Fin måte å avslutte sesongen med å dele en 1.plass. Klarte attpåtil og å ta seieren i norgescupen sammenlagt. Godt å kunne levere et godt løp når det gjelder. Kun 20 sek tidstap i bom er meget bra.
Show comments (0)
 
NC mellom finale (26/09/2021) NC mellom finale (26/09/2021)