KKC #2 - Gimse by Night (29/09/2021)
Category: Konkurranse
Map/area: Gimse
Organiser: Melhus IL
Country: Norge
Discipline: Nattfellesstart
Distance: 6.77 km
Time: 46:32
Average HR: 182
Maximum HR: 192
Hadde sett frem til dette løpet. Ikke ofte man får løpe fellesstart med over 100 stk på start.

Jeg er av de første på 1.post og tar styringen de neste postene. Vi har den korte sløyfen i sør først. Inn mot fellesposten igjen begynner jeg å orientere fra en annen post og sklir ut fra resten og må hente litt inn igjen. Deretter hadde jeg den lange sløyfen i nord. Går på en liten bom på den første posten og 25 sek til fellesposten i nord. Bra derfra til fellesposten i sør igjen. Tar styringen igjen i sløyfen min. Treffer skrenten bra og posten etter der igjen. Men dårlig retning til fellesposten og taper 15 sek.

Er blandt de første der og kun 5 sek bak Guldbrandsen som er først der. Ligger bare bak han men han mister kontrollen inn mot posten og jeg havner litt bak igjen. Har en del og ta igjen og dunker på ned tl neste post. Men ingen har kontroll og alle bommer. Kommer ut på åkeren og ser teten. Spurter over og kommer i tet før vi krysser bekkedalen. Treffer fellesposten bra og er først sammen med Sigurd.

Orienterer selv til neste post. Har den lange sløyfen i nord først. Treffer posten bra og har en liten luke. Stygt bort til 19.post. Burde løpt veien. Stygt til 20.post også. Ser et tydelig søkk som jeg tror er søkket bak 20.post. Nøler veldig og snur litt. Mer ser etterhver noen som har vært på posten. Bommer også inn i fellesposten og ligger et godt stykke bak tet. Ser Sigurd foran meg ut på neste sløyfe og løper fort på stien og har beste strekktid med 11 sek! Ser lykter komme ut fra posten så tenker ikke over at den er hengt feil. Blir deretter en bom på neste post, men mye mindre enn de foran. Så var jeg plutselig først igjen. Løper litt for langt oppe på ryggen til 24.post og er litt bak tet igjen.

Tar i opp bakken til fellesposten for siste gang og er sammen med Jørgen på posten. Han løper lenger på stien enn jeg hadde tenkt. Orienterer helt selv og tar av stien og plutselig er jeg helt først med en luke på 5 sek på tredje siste post. Stygt ut av posten og Jørgen kommer foran. Jeg er to sek bak han på nest siste post. Usikker på hvordan jeg skulle ta det. Ligger bare bak, men da vi kommer ut på gresset går farten opp og jeg sliter med å holde ryggen.

Ender 4 sek bak han i mål. Godt fornøyd med det. Absolutt ikke noe godt teknisk løp, men gøy å løpe natt i felt igjen.
Show comments (0)
 
KKC #2 - Gimse by Night (29/09/2021) KKC #2 - Gimse by Night (29/09/2021)